Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Jutulcrossen er som resten av Tour de Bærum flyttet til Vestmarka skistadion pga av snøforholdene

OBS! For klassen 15 og 16 år, så er Jutulcrossen en del av rennet Jardarsprinten + Jutulcrossen som inngår i SNØ cup. For disse klassen vil det ikke være mulig å gå Jutulcrossen som en enkeltrenn.

Velkommen til langrennscross på Vestmarka Skistadion. Vi lover en fartsfylt og utfordrende løype for løpere i alle aldre.

I år har vi gleden av å tilby «compact games» med alle renn på Vestmark Skistadion, som betyr en arena, kort vei mellom renn og forhåpentligvis enkel logistikk for foreldre, ledere og utøvere. Se arenakart og løypekart for detaljer.

Jutulcrossen er i fristil og har klasser fra og med 8 år.

Arena: Vestmarka Skistadion (se eget kart).

Påmelding: Frem til tirsdag 4. feb. NSFs terminliste på www.skiforbundet.no eller direkte via www.minidrett.no.

Etteranmelding: Etteranmelding kun via www.minidrett.no. Etteranmelding belastes dobbel startkontigent. Etteranmelding vil være åpen så lenge det er praktisk mulig.

Startnummer: Disse vil å år deles ut på arena. Startnummer for lørdagen deles ut klubbvis. Startnummer for cross og sprint deles ut sammen.

Premiering: Iht. Norges Skiforbunds reglement. Felles premiering for hver klasse etter Jutulcrossen og Jardarsprinten er avsluttet. For klassene 15 og 16 år, så premieres Jutulcrossen kun som et sammenlagtrenn (sammen med bonussekunder fra fra Jardarsprinten). For alle andre klasser så premieres Jutulcrossen som et vanlig enkeltrenn.

Parkering: Parkering kr 100, Parkering hele helgen kr 250. Kan forhåndsbetales via Vipps #551040.

Startlister: Legges ut på hjemmesiden torsdag

Kafeteria: Kafe telt på stadion. Bærums beste sveler, kaker, brus mm. Utendørs servering hvis været tillater.

Rennkontor: Telt ved siden av kafe (langs skiskytter blinkene)

Rennleder : Marius Helgesen – 908 50 959 – marius.helgesen@gmail.com

Teknisk delegat: Christian Norløff – 984 75 849

Løypesjef: Lars Laukeland – 959 72 498

Førstehjelp: Marianne Hynne Blakseth – 975 48 374

Vi ønsker løpere og publikum velkommen til fartsfylt skifest på Skui!

Startlister ligger her: Link til EQ timing

 

Arenakart – Jutulcrossen og Jardarsprinten

Løypebeskrivelse Jutulcrossen

NB: Vi tar forbehold om at løypene kan avvike noe fra denne beskrivelsen på grunn av vær/snøforhold, men vi vil tilstrebe å unngå endringer. Eventuelle endringer vil bli annonsert på FB og på nettsiden www.tourdebaerum.no og på arena renndagen.

Vi vil tilstrebe å holde løypene åpne for testing så nært opp til start som forsvarlig. I tilfelle løypene må stenges pga vær/føreforhold vil løperne kunne besiktige løypene, men ikke prøvegå, inntil 10 min før første start.

Generelt: Løypa har god bredde stort sett hele veien, og ved hindre som orgeltramp, staking og møne vil det være to spor å velge mellom slik at passering er mulig.

Tidstraff

Det vil bli ilagt tidstillegg på minimum 20 sekunder ved feil forsering av et hinder. Juryen vil vurdere hvert enkelt tilfelle.


Løypekart: