Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Velkommen til Tour de Bærum skicross 2022!  Vi lover en fartsfylt og utfordrende løype for løpere i alle aldre. Jutulcrossen er normalt ett av tre renn som arrangeres i Tour de Bærum-konseptet.  Siden det i år blir det eneste rennet, har vi for anledningen døpt det om til «Tour de Bærum skicross 2022». Rennet går i fristil og har klasser fra og med 2014-kullet (8-årsklassen) til 2002-kullet (20-årsklassen). For klassene 15 og 16 år er rennet en del av Møller Cup 2021/22. Rennet går over to dager, hvor de eldste, fra J/G 13 år og oppover, går renn lørdag 29. januar. J/G 12 år og yngre går søndag 30. januar.

Sted: Vestmarka ski- og skiskytterstadion ved Vestmarksetra.  

Påmelding: Gjøres på www.minidrett.no innen 26. januar kl 23:59. Pass på å melde på i riktig årsklasse for 2021/22 sesongen: (eks: født 2009 = 13 år). Man betaler selv ved påmelding. Det vil ikke være anledning til etteranmelding. 

Startkontingent: Etter Norges skiforbunds satser. Klubber faktureres samlet etter rennet. Kr. 130,- (8-16 år), Kr. 150,- (Junior 17-20 år) 

Lisens: NSFs obligatoriske skilisens/skiforsikring må være betalt for løpere som har fylt 13 år på renndagen

Startnummer: Disse vil å år deles ut ved ankomst til arenaen. Gå gjennom åpningen i gjerdet øverst på den øverste parkeringsplassen, ta til venstre og følg stien 100 meter sørover.

EMIT-brikker (fotbrikker for måling av tid) benyttes kun i de klassene som går på lørdagen. I henhold til NSF regler så skal alle løpere i disse aldersklassene stille med egen EMIT-brikke. Løpere som ikke oppgir brikkenummer blir oppsatt med leiebrikke med brikkeleie på 50,-. Leiebrikker blir utdelt ved start. Leiebrikker som ikke returneres vil bli belastet med kr 750,-. Klassene som går på søndagen får utdelt startnumre med integrerte engangs-målebrikker. 

Premiering: Full deltakerpremiering i alle klasser ved målgang. I klassene 11 år og oppover blir det premieutdeling på pall for topp 3 ca 20 minutter etter siste målgang i den aktuelle klassen.

Parkering: Følg anvisning fra vakter på Vestmarksetra utfartsparkering. Parkering koster kr 100. Kan forhåndsbetales med Vipps #551040.

Arenatilbud: Det vil være kiosk på arenaen. Det vil være toaletter, men ikke garderober. 

Rennkontor: Samme sted som utdelingen av startnummer. Gå gjennom åpningen i gjerdet øverst på den øverste parkeringsplassen, ta til venstre og følg stien 100 meter sørover.

Smittevern: For at vi skal kunne gjennomføre rennet, er det viktig at dere alle er med og tar ansvar for smittevern.

  • Bli hjemme om du har symptomer
  • Hold 1 meter avstand alltid  (unntak for løpere i konkurranse)
  • Bruk munnbind der du ikke kan holde 1 meter avstand, også ute.
  • Lytt til funksjonærene. De er der for å sikre arrangementet.
  • Tilskuere og ledsagere til utøvere bes registrer seg ift eventuell smittesporing. For enklest check-in bruk QR-skanneren på qrona.nif.no ved å klikke på «Skann QR-kode». Hvis du bruker en egen QR-skanner app på telefonen vær oppmerksom på at innsjekkingen må sluttføres i nettleseren.

 

Avlysning/flytting: Arrangør kan innkreve inntil 50% av startkontingenten ved avlysning av renn før renndagen til dekning av påløpte utgifter, ref NSFs reglement 214.2.4. Ved flytting av rennet til reservearena vil kr. 20,- tilkomme pr løper.

Kontaktinfo: Alle skriftlige henvendelser til: TDBsekretariat@gmail.com.

Rennleder : Marius Helgesen – 908 50 959 – marius.helgesen@gmail.com

Teknisk delegat: Christian Sammerud Norløff – 984 75 849

Førstehjelp på arenaen: Henvendelse rennkontor eller førstehjelp-ansvarlig: 

            Lørdag frem til 12:30: Eskild Jar – 

            Lørdag fra 12:30: Ingerid Baksaas – 92055456

            Søndag: Knut Erik Villadsen – 9201247

Nyheter: Vesentlige oppdateringer vil kunngjøres på Facebook-gruppen Tour de Bærum

Vi ønsker løpere og publikum velkommen til fartsfylt skifest på Vestmarksetra!

 

Startlister er nå lagt ut her 

Resultatlister legges her (og vil ikke henges opp på arenaen, for å unngå trengsel)

Arenakart

Publikum bes følge røde piler, så unngår vi kryssing av løyper og blanding av kjørende biler og gående. Vennligst respektér smittevernsoner.

Løypekart

Siste del av løypa for alle årsklasser (stadion-delen)

 

NB: Vi tar forbehold om at løypene kan avvike noe fra denne beskrivelsen på grunn av vær/snøforhold, men vi vil tilstrebe å unngå endringer. Eventuelle endringer vil bli annonsert på Facebook og her på nettsiden og på arenaen renndagen.

Løypene og hindrene/elementene vil være åpen for BESIKTELSE mellom startgruppene. Det vil i utgangspunktet IKKE være mulighet å prøve selve hindrene i forkant. I oppvarmingsområdet vil det være enkelte elementer som kan testes / prøves. Ingen av elementene er av en slik karakter at de vil være uoverkommelige under rennet selv om man ikke har testet de i forkant. Hindrene tilpasses årsklassene

Løypa har god bredde stort sett hele veien, og ved hindre som orgeltramp, staking og møne vil det være to spor å velge mellom slik at passering er mulig.

Regler: Det vil bli ilagt tidstillegg på minimum 20 sekunder ved feil forsering av et hinder. Juryen vil vurdere hvert enkelt tilfelle.

 

HOVEDSPONSOR FOR TOUR DE BÆRUM

 

TOUR DE BÆRUM SINE STØTTESPILLERE